Kanoodle Genius


Sätt fart på hjärnaktiviteten med ett pussel! Försök lägga de färgglada bitarna rätt i detta 2- och 3D-pussel. Liten ask som är lätt att ta med. Superroligt för både barn och vuxna.

Art.nr.: EI-3027
175 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Om du inte redan är klurig så kommer du definitivt att vara det efter några timmar med Kanoodle. Du förbättrar det kritiska tänkandet och utvecklar den spatiala förmågan, att se hur de olika formerna kan placeras.

I instruktionsboken finns 202 utmanade pussel som väntar på att bli lösta, allt från ganska enkla till riktigt tankekrävande.

Pusslet består av sju färgglada plastdelar. Varje del består av fem kulor som sitter ihop på olika sätt. Utmaningen är att placera de sju delarna så att de bildar en pyramid, 3-dimensionell. I de lättaste utmaningarna ska delarna placeras plant i askens fack. Varje utmaning visar hur de första bitarna ska ligga resten får man klura ut själv.

Asken som rymmer pusslet har storleken 13 x 8,5 x 2 cm.

Kan användas både individuellt och som gruppövning.

Passar alla! De lättaste utmaningarna från 8 år och uppåt.

Dela denna produkt med dina vänner: