LaQ Animal World Wild Kingdom


Bygg djur från hela världen eller bygg vad du vill med de 1240 byggbitarna i skiftande färger. Det följer med 26 byggbeskrivningar och en väska.

Art.nr.: LQ7001351
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 995 kr
- 50%
Kampanjpris: 498 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Ett underbart kit med många byggbitar och byggbeskrivningar för den som älskar djur av alla dess slag. Med Wild Kingdom kan man bygga djur från alla världsdelar och varje sida på förpackningen visar en bild på världsdelen och vilka djur som ingår och som man kan bygga. Allting går dock inte att bygga samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär många gånger för att hålla leken levande. Det följer med 1240st byggbitar och 26st byggbeskrivningar samt en förvaringsväska att förvara bitarna i när man inte bygger.

Från 5 år för att man ska förstå tredimensionella byggbeskrivningar.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk pga små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter
Kampanj: 1 600 kr