Varukorg
1 vara, 599 kr
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

LaQ Buildup Robot Alex


Bygg roboten Alex som kan röra sig. 310 byggbitar, 10 specialbitar och fyra byggbeskrivningar på roboten och tre andra modeller. Kul och utmanande byggmaterial.

Art.nr.: LQ7003348
Tillv.: LaQ
350 kr

Varan är tillfälligt slut.

Superhäftig robot med rörliga delar! Det medföljer byggbeskrivningar för att bygga en robot och tre andra modeller - man kan dock inte bygga alla samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär modellerna för att hålla leken levande. Förpackningen innehåller fyra byggbeskrivningar och 310 byggbitar och 10 specialbitar så som däck och axlar som används till bl.a. robotens ögon. Självklart kan man även bygga på fri hand om man föredrar det!

Passar från 7 år eftersom de tredimensionella byggbeskrivningarna är lite komplicerade och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som har stor erfarenhet av att bygga och konstruera.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter