LaQ Animal World Tiger


Med byggsats Tiger kan du bygga fyra olika vilda djur, beskrivningar följer med. Men naturligtvis kan du bygga vad du vill av de 175 byggbitarna. Från 5 år.

Art.nr.: LQ7003003
Tillv.: LaQ
175 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 88 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Animal World är en LaQ-byggserie med byggbeskrivningar på olika vilda djur och byggbitar i passande färger. Om man gillar vilda djur så är denna förpackning perfekt! Det medföljer byggbeskrivningar för att bygga en tiger, en orangutang, en ekorre och en tapir - dock ej samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär modellerna för att hålla leken levande. Förpackningen innehåller även 175 byggbitar i färgerna orange, svart, vit och en rosa bit. Självklart kan man även bygga på fri hand om man föredrar det!

Passar från 5 år och uppåt. Kan vara lite klurigt att förstå de tredimensionella byggbeskrivningarna.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 5 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Inkommer i oktober.