LaQ Sweet Collection Teddy


Bygg Teddy en söt björn som älskar pannkakor, ett fint pennställ eller så bygger du fritt ur fantasin. 175 byggbitar i fina färger och 5 byggbeskrivningar. LaQ är ett roligt och lite utmanande byggmaterial. Från 5 år.

Art.nr.: LQ7002853
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 175 kr
- 50%
Kampanjpris: 88 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Om man gillar nallar så är denna förpackning perfekt! Teddy är en söt björn som älskar pannkakor! Bygg Teddy med vännerna från skogen med de 5 byggbeskrivningarna: Teddy älskar pannkakor, Teddys skog, Låtsaslek, Accessoarer och Pennställ. Man kan dock inte bygga allting samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär modellerna för att hålla leken levande.

Förpackningen innehåller fem byggbeskrivningar och 175 byggbitar i färgerna gul, orange brun, ljusblå, ljusgrön, rosa, vit och svart. Självklart kan man även bygga på fri hand om man föredrar det!

Du kan bygga hela Teddys skog med alla hans vänner om du har de tre förpackningarna Teddy, Bunny och Cute house.

Att bygga med LaQ tränar finmotoriken, kreativiteten, koncentrationsförmågan och mycket mer. Sweet collection är en serie med pastellfärgade byggbitar och gulliga modeller för den som inte vill bygga de mer traditionella modellerna.

Passar från 5 år och uppåt. Kan vara lite klurigt att förstå de tredimensionella byggbeskrivningarna.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Dela denna produkt med dina vänner: