LaQ Dinosaur World Triceratops & Pteranodon


Bygg 7 olika varianter av dinosaurier med byggsatsen, däribland en triceratops eller en pteranodon. LaQ är byggbitarna för dem som vill bli utmanade, lite svårare för både händer och hjärna. Från ca 7år.

Art.nr.: LQ7003164
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 300 kr
- 50%
Kampanjpris: 150 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Om man gillar dinosaurier så är det här helt rätt förpackning! Det medföljer byggbeskrivningar för att bygga en Triceratops och en Pteranodon samt ytterligare fem andra dinosaurier. Man kan dock inte bygga alla samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär modellerna för att hålla leken levande.

Förpackningen innehåller sju byggbeskrivningar, 300 byggbitar och 4 specialbitar så som däck och axlar som används till dinosauriernas ögon. Självklart kan man även bygga på fri hand om man föredrar det!

Från 7 år för att man ska förstå tredimensionella byggbeskrivningar och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som är duktig på att bygga med andra byggleksaker med små bitar.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk p g a små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter