LaQ Hamacron Constructor Race Car- Racerbil


Ett byggkit för den som gillar fordon av olika slag och som vill lära sig att bygga lite mer komplexa modeller eller som är duktig på att bygga med andra byggleksaker med små bitar. 5 modeller. Från ca 7 år.

Art.nr.: LQ7001665
Tillv.: LaQ
275 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 275 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Byggbeskrivningarna visar hur du kan bygga 3 olika varianter av bilar, en helikopter eller ett flygplan. Man kan bara bygga en modell åt gången. Förpackningen innehåller 190 byggbitar, 11 specialbitar så som däck och axlar och 5 byggbeskrivningar.

Från 7 år för att man ska förstå tredimensionella byggbeskrivningar och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som är duktig på att bygga med andra byggleksaker med små bitar.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk pga små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Relaterade produkter