LaQ Basic 001


LaQ nybörjarset. Passar den som är nyfiken på ett nytt byggmaterial. 60 bitar i fyra modeller och 10 färger. 6 byggbeskrivningar i verklig storlek. Du kan bara bygga platta tvådimensionella modeller av bitarna i denna förpackning. Från 4 år.

Art.nr.: LQ7000378
Tillv.: LaQ
75 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 38 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Den perfekta förpackningen till kalaset, fiskdammen, istället för lördagsgodiset eller till LaQ nybörjare då den bara innehåller byggbitar för att bygga 2D modeller. Man har alltså uteslutit de byggbitar som man använder vid bygge av 3D modeller. På det sättet kan man bekanta sig med lite enklare LaQ byggen innan man kompletterar med mer avancerade förpackningar som innehåller samtliga typer av byggbitar.

Den innehåller 60st byggbitar i tio olika färger och 6st byggbeskrivningar. Alla byggbeskrivningar är avbildade i normalstorlek för att barnet lätt ska kunna jämföra sitt bygge med beskrivningen och kunna göra ev. justeringar om det behövs. Självklart kan man även fribygga på egen hand om man föredrar det.

Passar från 4 år och uppåt. Kan vara lite klurigt att förstå byggbeskrivningarna.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.