LaQ Hamacron Constructor Express


En rejäl förpackning byggbitar för den som gillar fordon och konstruktion. Bygg avancerade fordon, bland annat ett lok, en racerbil eller en Monster Truck. 700 byggbitar i basfärger och 39 specialbitar. Från 7 år.

Art.nr.: LQ7001344
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 995 kr
- 50%
Kampanjpris: 498 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Ett underbart kit med många byggbitar och byggbeskrivningar för den som älskar fordon av alla dess slag. Med Express kan man bygga ett tåg, en billastare, en racerbil, en Monster Truck, en motorcykel med sidovagn, ett stridsflygplan, en helikopter m.m. Allting går dock inte att bygga samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär många gånger för att hålla leken levande. Det följer med 700 byggbitar, 39 specialbitar så som däck och axlar, 8 byggbeskrivningar och en förvaringsväska att förvara byggbitarna i när man inte bygger.

Passar från 7 år eftersom de tredimensionella byggbeskrivningarna är lite komplicerade och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som har stor erfarenhet av att bygga och konstruera.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

Dela denna produkt med dina vänner: