LaQ Hamacron Constructor Jet Fighter- Stidsplan


Här är en utmaning för den som är intresserad av häftiga fordon och bra på att bygga. Av de totalt 201 bitarna kan man bygga stridsplan, flygplan, racerbil, bil och motorcykel, inte alla samtidigt. Från 7 år.

Art.nr.: LQ7001658
Tillv.: LaQ
275 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 138 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Ett byggkit för den som gillar fordon av olika slag och som vill lära sig att bygga lite mer komplexa modeller eller som är duktig på att bygga med andra byggleksaker med små bitar. Förpackningen innehåller 190 byggbitar, 11 specialbitar så som däck och axlar och 5 byggbeskrivningar. Om man köper både Jet Fighter, LQ7001658, och Race Car, LQ7001665, så får man ett bonusbygge i form av en Super Chopper motorcykel.

Passar från 7 år eftersom de tredimensionella byggbeskrivningarna är lite komplicerade och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som har stor erfarenhet av att bygga och konstruera.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.