LaQ Sweet Collection Cute House- Pastellhuset


Bygg fina modeller i pastellfärger. Att bygga och konstruera är utvecklande för alla. Med 370 byggbitar i fina färger kan du bland annat bygga ett syckesskrin, små djur, ett litet hus m.m. Från 5 år.

Art.nr.: LQ7002860
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 350 kr
- 50%
Kampanjpris: 175 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Cute House är ett byggkit med 370 byggbitar och hela 12 byggbeskrivningar av olika små och stora modeller. Bland annat kan man bygga ett litet hus med möbler, lite djur och figurer, ett smyckesskrin m.m. Om man dessutom gillar pastellfärger så blir den här förpackningen alldeles strålande bra. Alla modeller går inte att bygga samtidigt utan tanken med LaQ är att man ska bygga ihop och ta isär många gånger så att leken hålls levande.

Att bygga med LaQ tränar finmotoriken, kreativiteten, koncentrationsförmågan och mycket mer. Sweet collection är en serie med pastellfärgade byggbitar och gulliga modeller för den som inte vill bygga de mer traditionella modellerna.

Passar från 5 år och uppåt. Kan vara lite klurigt att förstå de tredimensionella byggbeskrivningarna.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter