Kanoodle Extreme


Ge hjärnan lite hårdträning! Fortsättningen på Kanoodle Genius. Försök lägga de färgglada bitarna rätt i detta 2- och 3D-pussel. Liten ask som är lätt att ta med. Superroligt för både barn och vuxna.

Art.nr.: EI-3024
Ordinarie pris: 199 kr
- 20%
Kampanjpris: 159 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Är du redo för ett extremt träningspass av hjärnan? Om du inte redan är klurig så kommer du definitivt att vara det efter några timmar med Kanoodle. Du förbättrar det kritiska tänkandet och utvecklar den spatiala förmågan, att se hur de olika formerna kan placeras.

I instruktionsboken finns 303 utmanade pussel som väntar på att bli lösta, allt från ganska enkla till riktigt tankekrävande.

Pusslet består av 12 färgglada plastdelar. Varje del består av fyra eller fem kulor som sitter ihop på olika sätt. Utmaningen är att placera de 12 delarna så att de passar in i askens fält eller en pyramid, 3-dimensionell. Varje utmaning visar hur de första bitarna ska ligga resten får man klura ut själv.

Asken som rymmer pusslet har storleken 16 x 9 x 2,5 cm.

Kan användas både individuellt och som gruppövning.

Passar alla! De lättaste utmaningarna från 8 år och uppåt.

Varning! Ej lämpligt för barn under 3 år på grund av små delar.

Dela denna produkt med dina vänner: