Magnetlåda Tangram


Tangram är en mycket gammal pusselform som uppmuntrar kreativiteten och problemlösningsförmågan. 35 små magneter- 5 stycken tangram i en låda med magnetiskt lock. Perfekt att ta med på resan. Från 3 år.

Art.nr.: EFEM002E1
Tillv.: InaKids
Ordinarie pris: 250 kr
- 50%
Kampanjpris: 125 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 125 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Tangram består av 7 geometriska bitar som tillsammans kan bilda en kvadrat men också mycket annat.

Tangram är en jätterolig och utbildande magnetlåda för barn från ca. 3 års ålder. Genom leken utvecklar barnet sitt logiska tänkande och sin kreativitet. De medföljande korten visar en bild på en figur som barnet sedan försöker att efterskapa på magnettavlan. Om barnet behöver hjälp så vänder de på kortet och ser då tydligt vilka bitar som använts och vart de ska sitta. Barnet kan också skapa kreationer efter eget tycke och smak utan att använda korten till hjälp. Instruktionsbladet som medföljer i lådan är översatt till svenska. Locket fälls upp och placeras i en liten skåra och håller magnettavlan på plats över lådan där magneterna förvaras. Smart och enkelt. Lätt att ta med på resan för att underhålla barnen i timmar.

Innehåller:

Instruktionsblad på svenska och 30 st bildkort, 35 st skummagnet i sju olika former i fem olika färger samt en låda där magneterna och korten kan förvaras både under lek och efter.

Mått:

ca. 26,5 x 20,5 x 5 cm

Varning: Ej för barn under 3 år på gruns av smådelar som kan orsaka kvävning.

Relaterade produkter