Magnetlåda Mix & Match


Titta på bilden och sätt ihop en lika dan figur med magneterna. Tränar igenkännande och öga-handmotoriken. 70 små magneter i en låda med magnetiskt lock. Perfekt att ta med på resan. Från 3 år.

Art.nr.: EFGN001E1
Tillv.: InaKids
Ordinarie pris: 250 kr
- 50%
Kampanjpris: 125 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 125 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Mix & Match är en jätterolig och utbildande magnetlåda för barn från ca. 3 års ålder. Genom leken utvecklar barnet sitt logiska tänkande. De medföljande korten som är översatta till svenska visar en bild på ett fordon som barnet sedan ska försöka att efterskapa på magnettavlan. Barnet kan också skapa kreationer efter eget tycke och smak utan att använda korten till hjälp. Instruktionsbladet som medföljer i lådan är även den översatt till svenska. Locket fälls upp och placeras i en liten skåra och håller magnettavlan på plats över lådan där magneterna förvaras. Smart och enkelt. Lätt att ta med på resan för att underhålla barnen i timmar.

Innehåller:

Instruktionsblad och ett vändbart bildkort, med flera olika fordon, på svenska, 70 skummagnet i olika färger och former samt en låda där magneterna och korten kan förvaras både under lek och efter.

Mått:

ca. 26,5 x 20,5 x 5 cm

Varning: Ej för barn under 3 år på grund av smådelar som kan orsaka kvävning.