LaQ Buildup Robot Lapis


Bygg din egen robot med rörliga delar. Eller använd bitarna och bygg en minirobot, en falk eller ett jetplan. 310 byggbitar och 10 specialbitar dessutom fyra byggbeskrivningar.

Art.nr.: LQ7003331
Tillv.: LaQ
Ordinarie pris: 350 kr
Kampanjpris: 280 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Superhäftig robot med rörliga delar! Det medföljer byggbeskrivningar för att bygga en robot och tre andra modeller - man kan dock inte bygga alla samtidigt utan tanken är att man ska bygga och ta isär modellerna för att hålla leken levande. Förpackningen innehåller fyra byggbeskrivningar och 310 byggbitar och 10 specialbitar så som däck och axlar som används till bl.a. robotens ögon. Självklart kan man även bygga på fri hand om man föredrar det!

Passar från 7 år eftersom de tredimensionella byggbeskrivningarna är lite komplicerade och för att denna modell är lite mer komplex än modellerna i förpackningarna från 5 år. Passar en lite mer van LaQ byggare eller ett barn som har stor erfarenhet av att bygga och konstruera.

Varning: Ej för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar.

LaQ är en innovativ byggleksak från Japan som funnits där i över 20 år. Med endast sju olika byggbitar i tolv olika färger kan man bygga nästan precis vad som helst. Följ en byggbeskrivning eller bygg på fri hand. Det är samma byggbitar om du är 3 år och frihandsbygger eller om du är 12 år och bygger avancerade modeller. Som föräldrar är det rätt skönt att en leksak kan hålla över så lång tid och växer med ditt barn istället för att ditt barn växer ur den.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter