Pocos 500 bitar - bokstäver


Nytt och roligt! Pocos är lätta att knäppa ihop och lockar fram leken och kreativiteten med bokstäver. Bygg ord, korsord, ett armband eller det du vill. Paket med 500 pocosbitar.

Art.nr.: POC01
Tillv.: Pocos
Ordinarie pris: 999 kr
Kampanjpris: 690 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Med Pocos utvecklar barnen intresset för att sätta ihop ord samtidigt som de övar stavning och motorik. Det här är roligt!

Pocos är ett nytt material utvecklat av en norsk lärare. Pocos lockar fram barnens intresse för bokstäver och ord.

Passar att användas på fritids, i förskoleklass och första klass för att lära bokstäverna eller låt barnen få leka med Pocos som en liten belöning när det vanliga arbetet är klart. Bra för barn som har svårt att skriva eller känner lite motstånd. Perfekt i specialundervisningen.

Spela Scrabble, konstruera korsord, storytelling eller bygg vad som helst och träna bokstäverna samtidigt.

Varje Pocosbit består av en knapp med en bokstav. Knappen sitter i en liten gummilänk som kan knäppas ihop med en annan bit. Varje pocosbit kan knäppas ihop med tre andra bitar.

Utbildningspaketet innehåller 500 bitar och en förvaringsväska.

Alla bokstäver i svenska språket är representerar i samma frekvens som Svenska scrabble, alltså fler av de bokstäver som förekommer oftare i det svenska språket.

Från 5 år.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter