Pocos 100 bitar - bokstäver


Nytt och roligt! Pocos är materialet som gör det roligt att bygga ord. De är lätta att knäppa ihop och lockar fram leken och kreativiteten med bokstäver. Bygg ord, korsord, ett armband eller det du vill. Paket med 100 pocosbitar.

Art.nr.: POC02
Tillv.: Pocos
Ordinarie pris: 149 kr
- 50%
Kampanjpris: 75 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 75 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Med Pocos utvecklar barnen intresset för att sätta ihop ord samtidigt som de övar stavning och motorik. Det här är roligt!

Pocos är ett nytt material utvecklat av en norsk lärare. Pocos lockar fram barnens intresse för bokstäver och ord.

Passar att användas på fritids, i förskoleklass och första klass för att lära bokstäverna eller låt barnen få leka med Pocos som en liten belöning när det vanliga arbetet är klart. Bra för barn som har svårt att skriva eller känner lite motstånd. Perfekt i specialundervisningen.

Spela Scrabble, konstruera korsord, storytelling eller bygg vad som helst och träna bokstäverna samtidigt.Varje Pocosbit består av en knapp med en bokstav. Knappen sitter i en liten gummilänk som kan knäppas ihop med en annan bit. Varje pocosbit kan knäppas ihop med tre andra bitar.

Nybörjarkitet innehåller 100 bitar och en förvaringsväska.

Alla bokstäver i svenska språket är representerar i samma frekvens som Svenska scrabble, alltså fler av de bokstäver som förekommer oftare i det svenska språket.

Från 5 år.