Pocos 25 bitar - matte


Nytt och roligt! Pocos är lätta att knäppa ihop och lockar fram leken och kreativiteten. Den här påsen med 25 bitar har tryck med siffror och räknetecken. Bra att kombinera med Pocos 100 bitar - bokstäver eller Pocos 500 bitar.

Art.nr.: POC03
Tillv.: Pocos
Ordinarie pris: 69 kr
- 49%
Kampanjpris: 35 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Med Pocos tilläggspåse matte utvecklar barnen intresset för att sätta ihop räknesagor, räkneuttryck samtidigt som de övar motorik. Det här är roligt!

Pocos är ett nytt material utvecklat av en norsk lärare. Pocos mattepåse lockar fram barnens intresse för siffror.

Passar att användas på fritids, i förskoleklass och första klass för att lära bokstäverna eller låt barnen få leka med Pocos som en liten belöning när det vanliga arbetet är klart. Bra för barn som har svårt att skriva eller känner lite motstånd. Perfekt i specialundervisningen.

Varje Pocosbit består av en knapp med en bokstav. Knappen sitter i en liten gummilänk som kan knäppas ihop med en annan bit. Varje pocosbit kan knäppas ihop med tre andra bitar.

Pocos tilläggspåse matte innehåller 25 bitar med siffror och räknetecken. Passar bra att kombinera med Pocos stora paket för skolor eller Nybörjarkitet.

Från 5 år.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter