Tangram 4-pack i pappask

Bild av Tangram 4-pack i pappask

28 bitar i fyra färger. Tangram är en gammal pusselform som uppmuntrar kreativiteten och problemlösningsförmågan. Bitarna är förpackade i en pappask.

Art.nr.: w080701.000
Tillv.: Wissner
Ordinarie pris: 59 kr
- 20%
Kampanjpris: 47 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Tangram är ett pussel med sju bitar som tillsammans kan bilda en kvadrat. Man tror att tangram uppfanns i Kina för tusentals år sedan och har utmanat kreativiteten hos både stora och små under lång tid.

Bitarna har de bestämda formerna två stora rätvinkliga trianglar, en mellanstor rätvinklig triangel, två små rätvinkliga trianglar, en liten kvadrat och ett parallellogram. De sju bitarna kan sättas ihop på olika sätt för att bilda olika figurer. Litet blad med 9 bilder på figurer man kan lägga med bitarna till ett tangram.

Med tangram tränar man på geometriska former men också kreativiteten och problemlösningsförmågan. Tangram kan användas på oändligt många sätt som laborativt material inom matematiken. Mycket bra för att utveckla det matematiska tänket.

Föpackningen består av 28 bitar i fyra färger som bildar fyra tangram i färgerna röd, blå, grön och gul. Ett litet blad med 9 stycken exempel på figurer man kan lägga med bitarna.

7 bitar i varje färg. Varje färdigt tangram blir 10 x 10 cm. Bitarna är 2 mm tjocka.

Bitarna är förpackade i en pappask.

Dela denna produkt med dina vänner: