Varukorg
1 vara, 599 kr
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

Hur ditt barn fattar matte

Bild av Hur ditt barn fattar matte

Kämpar ditt barn med matten? Har du gjort otaliga försök att förklara? Nu kommer den norska succéboken på svenska, boken som visar att lösningen på matteproblemet är enklare än du tror!

Art.nr.: 978-91-1-308225-7
Tillv.: Norstedts
289 kr
:

Hur ditt barn fattar matte visar hur ditt barn kan besegra begreppen inom matematikens värld. Det är en revolutionerande bok som sticker hål på myten att det är genom att memorera som man lär sig matte. Genom att istället fokusera på matematikens grundläggande principer skapas en solid grund som barnet kan bygga vidare på. Steg för steg lotsas du och barnet genom de matematiska begreppen som tal och talförståelse, ental, tiotal, de fyra grundläggande räknesätten, bråk, decimaler, procent och promille, mätning och klockan, geometri, algebra och funktioner.

Boken går pedagogiskt och grundligt igenom hur man bemöter inlärningsproblem och visar enkelt och lättfattligt hur man löser problemen på det effektivaste sättet. Du som förälder behöver inte vara ett proffs på matte för att kunna stötta ditt barn. Boken är lätt att förstå och använda, skriven på ett lättfattligt språk med enkla förklaringar till varje moment. Den tar också upp möjliga orsaker till inlärningssvårigheter.

Författare:Anne Lene Johnsen, Elin Natås

Språk: Svenska

Utgiven: 2018-01

Översättare: Mari Höglund

Formgivare: Pernilla Qvist

ISBN: 9789113082257

Förlag:Norstedts

Upplaga: 1

Antal sidor: 287

Dela denna produkt med dina vänner: