getSmart - Volym


Lär dig göra enhetsomvandlingar i volym. Enheterna man räknar med är: ml, cm3, cl, dl, dm3, liter, hl, m3. Passar från 12 år.

Art.nr.: GSK31
Tillv.: getSmart
Ordinarie pris: 140 kr
- 29%
Kampanjpris: 99 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Kortleken består av 52 kort plus jokerkort och är indelade i de traditionella spelkortsfärgerna hjärter, ruter, klöver och spader.Varje kortlek har 13 olika värden som vart och ett är presenterat på fyra olika sätt (ett i varje färg). Ett facitkort visar vilka kort som hör ihop.

Enheterna man räknar med är: milliliter, kubikcentimeter, centiliter, deciliter, kubikdecimeter, liter, hektoliter och kubikmeter. Det är endast ett kort inom var och en av enheterna ml, cl och m3. 25 % av korten har bilder av cylindrar där en viss andel (till exempel fyra av totalt fem delar) är markerad. Cylinderns totala invändiga volym står på kortet, men man måste själv lista ut hur mycket den markerade delen utgör, det som är kortets värde.

Kortleken Volym är en av fyra kortlekar som tar upp olika måttenheter. De andra kortlekarna är Massa, Längd och Tid. Volym och Tid är de svåraste kortlekarna och det är fördelaktigt att börja med de lättare Längd och Massa först.

Passar från 12år.

Dela denna produkt med dina vänner:
Relaterade produkter
Kampanj: 99 kr
Kampanj: 99 kr
Kampanj: 99 kr