Under snäckskalen - problemlösning


Träna matematik, engelska och läsförståelse samtidigt. Öva problemlösning i matematiken med så kallade läsuppgifter, här på engelska. Addition och subtraktion.

Art.nr.: LER1770
279 kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna: 229 kr
Varan finns i lager för omgående leverans.
Beställningar innan kl 13.00 skickas samma dag, annars nästkommande vardag. Vi skickar 1:a klass, normalt finns varorna hos dig dagen efter.
: st

Problemlösning i form av läsuppgifter kan vara en utmaning men är viktigt för att komma vidare i det matematiska tänket. För att göra problemet lite mer konkret så har du hjälp av små krabbor och sjöstjärnor som kan gömmas och plockas fram ur snäckskalet. Alla läsuppgifter är på engelska.

Räkna addition eller subtraktion för att hitta det efterfrågade talet. Korten har tre olika svårighetsgrad. Vänd på kortet för att kontrollera svaret.

Innehåller: 40 dubbelsidiga kort med läsuppgifter (totalt 80 läsuppgifter), 4 snäckskal och 80 räknefigurer (40 krabbor och 40 sjöstjärnor).

Passar för den som är engelsktalande eller den som vill träna sin engelska. Naturligtvis kan någon hjälpa till med översättning.

Matematiskt passar problemen från 7år och uppåt.