RAMAVTAL
För kommuner och skolor med ramavtal finns våra produkter att köpa hos LäroMedia
ÅTERFÖRSÄLJARE
Är du återförsäljare gå till vår åf-butik genom att klicka här.

Har du butik och vill bli återförsäljare skicka en ansökan till af@pedagogikproffsen.se eller använd formuläret under kontakta oss.

Kemilådor, LaQ byggbitar, magnetlådor och mycket annat.

Om oss

Vi som driver PedagogikProffsen har lång erfarenhet från läraryrket, vilket gör oss kompetenta att plocka ut de bästa pedagogiska produkterna. Allt vi säljer syftar till att hjälpa barnen/ungdomarna att höja sin kunskapsnivå. Vi riktar oss till dig som förälder eller anhörig till barn/ungdom, du som vill hjälpa barnets inlärning på ett lekfullt och roligt sätt. Naturligtvis är även företag och skolor välkomna att handla av oss.

Visst är det fantastiskt att bevittna när någon helt plötsligt greppar en ny kunskap, den där aha-upplevelsen när någon förstår. Vi vill underlätta för er att ge barnen i er närhet så många aha-upplevelser som möjligt. Vägen dit behöver inte vara tråkig, som många tror. Den kan faktiskt vara väldigt rolig. Hos oss hittar ni möjligheterna till att lära på ett roligt sätt.

För att befästa nya kunskaper behövs oftast mycket repetition. Därför satsar vi också på produkter som gör repetitionen rolig och varierande. Många av övningarna är självrättande vilket är praktiskt då barnet kan öva självständigt. Naturligtvis är det en fördel om du som vuxen också deltar ibland, kanske spelar ett mattespel med barnet. Förutom att du får en inblick i barnets kunskaper får ni också en stunds samvaro.

Om du vill besöka oss:  Kontakta oss via telefon eller mail för att vara säker på att vi är på plats. Vi finns på Sorterargatan 12 i Vinsta, Vällingby.

PedagogikProffsen drivs av aktiebolaget Tarra AB, orgnr 556819-9953

Varukorg
Inget innehåll
Prenumerera på nyhetsbrev
E-post:

BETALA MED
SAMARBETSPARTNERS